Kamu Klik, Sofea suka :B

Sunday, January 9, 2011

Ragam Manusia Dalam Tagged : Macam-macam Ada!

Tagged.  Laman sosial yang boleh tahan jugak diminati oleh orang ramai selain Facebook.


Bagi yang ingin mencari jodoh, buatlah Tagged account.  InsyaAllah akan jumpa jodoh.  Hahah


Buat sesapa yang ada Tagged account tu tau la perihal yang ada kat sana tu.


Pendek kata, macam-macam ada!


Facebook pun tak advance macamtu sekali.


Jom join aku gelak sorang-sorang.  Ha ha ha(gelak shin chan)




Lepas mamat tu update status tu,
mesti pompuan berduyun-duyun inbox dia
'nak pelok'
'nak bau dekat2 meh'
Halo-halo!  Please la...
Yang bestnya, kura-kura pandai
komen orang???  hoho



Memang best la mamat ni...
Ada heli dowh!
Ni yang nak buat skendel ni...
'kononnn'



yang menarik perhatian aku bukan
orang yang update status ni...
Tapi kura-kura tu.
hahaha!
Macamla orang yang update status
tu kematian saudara.
Hahaha!



'rasa ensem...'
tak lain tak bukan...
memang mamat gay la ni.
siap bagi no hp lagi.
desperate la punya gay.
minah tu pun geli...
Haha!
Nak bagi nombor, inbox-inbox je la.
apa laaa...



memang over la mamat ni bosan.
tapi...
kura-kura tu lagi.
muahahahah!



Perlu ke???  Entah la...
Update je, mesti ada respon.
hohoho...



Dengan ayat yang manja and profile
picture yang 'fuhh!'
Kompem esok paginya full inbox!
Kah kah kah!



Ni lagi lawak.  Ada mamat sangap...
Pastu...  Orang mati pun mengomen.
"bongok"
hahahahahah!
Orang mati pun menyumpah orang hidup
yang sangap ni.
Kah kah kah!



and...
ni bila aku sendiri punya
status...
Tengok respon yang aku dapat.
Muahahaha!




Apa-apapun,
takda orang macam tu,
tak bervariasi la Tagged tu.
Kan kan kan...
Am I right?

(^___^)

Oh, ya...  Sini aku nak promote member

aku,
memang kiut, memang manis,
masih belum kawin...
Follow ok! ;P

Cik Eja




See ya!

3 comments:

CinderLaLa said...

Thanks dear... =)

Ms. Sofea said...

Okay dior ;P

Anonymous said...

Kawan awak tu gemuklah... Suruh dia slim sikit... Mesti dpt jodoh